Veles i Vents està compost per 3 cantaires, 4 músics i 4 tècnics.

VEUS

PRIMERA VEU: Jordi Voltà – Nascut a Olesa de Montserrat i Calafellenc d’adopció. Un dels solistes del grup, alterna amb la composició de lletres d’havaneres referents a personatges mariners.

SEGONA VEU: Fermí Alari – Calafellenc. Ha fet un recull de memòries d’un gran personatge calafellenc: “Les memòries del Corder”. Gràcies a ell, escoltareu havaneres pròpies del grup i de Calafell. Reals com el llegat d’aquest veritable cronista.

BAIX: Enric Olivella – Calafellenc. Alternava la docència amb la música, la seva gran il∙lusió, i aquesta va guanyar. De veu profunda, com ha de ser, és el punt de referència en cada tema. A banda, s’encarrega de l’arxiu històric d’havaneres del grup. Si voleu saber alguna cosa, demaneu‐li a ell. Nosaltres ho fem i ens va molt bé.

MÚSICS

GUITARRES
Lluís Tetas – Vilafranca del Penedès. Guitarrista excepcional. El seu punteig traspua onades, paisatges i sentiments. Té la virtut de viure cada tema intensament i de transmetre’l a qui l’escolta.

Isidre Papiol – Calafellenc, de soca arrel. La seva constància és a prova de bomba. Ho ha de ser ja que se’n encarrega de la guitarra rítmica. No té un no per resposta i du una gran activitat, esportiva i artística.

TECLATS (acordió i piano)
Ferran Robusté – Calafellenc. Alterna l’arquitectura amb l’acordió i el piano. El seu domini d’ambdós instruments permet al grup una amalgama de possibilitats considerable. Oferir una base musical extraordinària és un dels actius del nostre grup.

CONTRABAIX
Francesc Vidal – De Sant Pere de Ribes. El seu instrument és el contrabaix. Activista musical: cobla, folk, havaneres. Responsable dels ritmes i les freqüències baixes. Imprescindible quan arribem a la sardana.

TÈCNICS

Encarregats del transport, muntatge i posta a punt dels aparells de so i llum. Responsables d’adaptar cada escenari a les exigències de sonoritat que permetin a Veles i Vents oferir el millor en cada moment.
Joan Antoni Guirao – Barceloní
Fèlix Bolet – Fill de Vilafranca del Penedès
Joan Cascales – Barceloní
Joan Urpí – Vendrellenc