VELES I VENTS ALS ACTES DE CELEBRACIÓ DEL 50 ANIVERSARI DE LA CANTADA DE CALELLA DE PALAFRUGELL

Select album to play

previous next
 

La Cantada d’Havaneres de Calella celebra 50 anys amb concerts arreu del país La Cantada als Auditoris portarà aquesta tardor les havaneres, per iniciativa de les quatre diputacions catalanes, a Girona, Barcelona, Tàrrega i el Vendrell

Els presidents de les quatre diputacions catalanes es van reunir ahir a Girona per presentar La Cantada als Auditoris, una iniciativa impulsada conjuntament amb l’Ajuntament de Palafrugell per celebrar arreu del país els 50 anys de la Cantada d’Havaneres de Calella , que “portarà el caliu de les havaneres i el cant de taverna als quatre auditoris més representatius de Catalunya”. S’han organitzat quatre concerts en altres tants auditoris, un per cada demarcació, en els quals intervindran grups i cantants palafrugellencs, i també formacions locals.

El primer concert tindrà lloc el dissabte 24 de setembre a l’ Auditori de Girona (21 h), amb les actuacions de Peix Fregit, Terra Endins, Els Cremats i Neus Mar. El dijous 29 de setembre, al Palau de la Música Catalana , de Barcelona (19 h), hi actuaran Port Bo, Son de l’Havana, Arjau, Els Cremats i Indira Ferrer amb Antoni Mas. El dissabte 1 d’octubre es portarà a terme la cantada al Teatre Ateneu de Tàrrega (21 h), amb Port Bo, Boira, Arjau i Neus Mar.

El diumenge 2 d’octubre es tancarà el cicle a l’Auditori Pau Casals del Vendrell (12 h), on cantaran Peix Fregit, Veles i Vents, Neus Mar i Els Cremats. Les entrades del concert (5 €) poden adquirir-se a la web de “ticketea”:

https://www.ticketea.com/entradas-concierto-50-aniversari-cantada-dhavaneres-calella-auditori-pau-casals-vendrell/?tktsrc=search

(clicar a sobre per accedir)

“Volem que l’havanera surti de Calella i estigui a l’abast de tothom”, va dir -el passat 7 de setembre- a la Diputació de Girona l’alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, i va recordar que la cantada va néixer com una iniciativa de la societat civil.

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, va parlar de “l’important llegat indià” a les comarques i de la presència de l’havanera a les seves festes. “No podem de cap manera deixar perdre aquest patrimoni.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Creat per The Web Studio
Template original per Netstudio
 

 
 
previous next
X