Veles i Vents al Sopar + Havaneres

Select album to play

previous next
 
Amb un Restaurant Gong ple i pletòric (la Resu i el Manel ens varen preparar un excel·lent sopar) vàrem iniciar aquesta experiència nova a les nostres contrades.

Hem d’agrair que, en 48 hores, van exhaurir-se les places i, la feinada va ser nostra, per provar d’eixamplar les parets i tenir lloc per a nosaltres.

Pels comentaris -sempre benvolents– es van complir les expectatives. Vàrem sentir havaneres, boleros, balades, rumbes, xotis, sardanes, valsos, “tanguillos” i “corridos“. I…vàrem riure molt, la veritat.

Hi hagué sorpreses, i de gruixudes. Algun vestuari de situació i diverses participacions del públic; col·laboracions estel·lars, persones de pes en el món havanerístic i de la premsa digital.

Tal com dèiem, va haver-hi gent que no va poder assistir-hi donades les reduïdes dimensions del local. Per això, estem per dir-vos un altre dissabte del mes de febrer i tornar-ho a intentar.

El cert és que el cant de taverna ja s’escolta a Calafell; ja hi ha una opció més de música en directe.

Que sigui per molts anys!

One Response to Veles i Vents al Sopar + Havaneres

 1. Em vaig sentir molt bé a la taula de les “autoritats”. En un moment vàrem encetar una conversa sobre el tema havaneres, i que no vàrem deixar fins què vàreu començar a cantar. Molt agradables.

  Em vaig sentir molt bé, com sempre, acompanyat de la Cris i en Tony. Sempre la fem petar molt.

  Em vaig sentir molt bé, com sempre també, acompanyat d’aquests amics que sou els components del grup Veles i Vents, acompanyat i com sempre molt ben acollit. Valia la pena baixar a escoltar-vos i compartir aquella llarga estona amb tots vosaltres.

  Em vaig sentir molt bé en aquest restaurant tan acollidor i que traspua ambient de taverna, d’intimisme, de bona gent.

  Molt maco i molt bé tot el que vàreu cantar. Tres veus que sonen molt bé i un coixí musical molt agradable i de categoria.

  M’ho vaig passar molt bé. Tot i que vàrem sortir a altes hores de la matinada, molt altes, se’m va fer curt.

  Una abraçada molt forta a tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Creat per The Web Studio
Template original per Netstudio
 

 
 
previous next
X