L’Ampolla, una cantada de les més concurregudes de Tarragona.

Select album to play

previous next
 

Avui, 18 d’agost hem tingut el plaer de cantar a l’Ampolla. Es tractava de la recuperació d’una cantada cancel·lada per la pluja el passat 29 de juliol. Per si no us hi heu trobat mai, anar a una cantada d’havaneres a l’Ampolla té molts punts forts:

  • Es fa al Port Pesquer, prop les tranyineres, tresmalleres, xalanes, llaüts, barques de bou i de palangre, afegint-hi algun xinxorro.
  • Et trobes amb un pati de seients força considerable. I amb dos ambients, la “platea” on hi podem contar unes 800 cadires i uns “palcos” en un lateral hi podem comptar unes 50 persones. Cal dir, però que, no gaire allunyades, hi ha les terrasses d’uns quants establiments de restauració que completen les més de 1.000 persones que assisteixen a l’esdeveniment.
  • Només començar la cantada un desena de cassoles s’encenen per flamejar  un exquisit rom cremat que tastarem a la mitja part.
  • El bon tarannà dels homes de la brigada municipal, àgils i atens per gestionar les infraestructures.
  • Les ganes de programar havaneres del Patronat de Turisme de l’Ampolla.
  • La devoció per escoltar havaneres i cançó de taverna de la gent.

Els hem demanat si podíem fer-los alguna fotografia. La qualitat -disculpeu-la- és la d’una qualitat de les càmerade mòbil; no n’hi per més!

Aquí en teniu alguna mostra:

One Response to L’Ampolla, una cantada de les més concurregudes de Tarragona.

  1. Arnau

    A mi personalment em van agradar força, ja porto un parell d’anys venin a l’Ampolla expresament a veure les havaneres que fan en aquest poble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Creat per The Web Studio
Template original per Netstudio
 

 
 
previous next
X