Trucada d’en Josep Bastons…

Select album to play

previous next
 

Avui ha estat un dia especial pel grup. El mestre Bastons a trucat a casa…

Havíem enviat un exemplar del nou “El segon sec” cap a analitzar al mestre (via “Xicu” Sànchez Carcassés, que sempre arriba a bon port).

Li ha agradat i ens ha felicitat. La nova “Calafell” enregistrada i dues peces més del mestre han complert les seves expectatives.

Escric aquesta entrada i encara el grup no n’és sabedor de la notícia. En Josep Bastons -ho deiem fa uns dies- no és amant de reconeixements ni homenatges. És un hom senzill, un músic integral però sense ànsies populars.

Això fa que qualsevol moviment d’ell ens sigui important, proper, estimat. Tampoc fa les coses perquè sí. Sabem que la seva/nostra “Calafell” és com un fill que, passada la guarderia, comença a estudiar de veritat. Nosaltres en som els tutors i la responsabilitat és gran. Rebre l’aprovat d’en Josep Bastons és una de les fites més importants per nosaltres.

Hem quedat amb el mestre que, més aviat que tard, ens arribarem a “La bella Lola”, farem una cantada i ho celebrarem com cal. Us fem una confidència: aquell dia esperem cantar poc perquè creiem que disposarem de grans companys d’havaneres que ens acompanyaran, començant pel mateix Josep. Comencem a fer la comanda al Paco…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Creat per The Web Studio
Template original per Netstudio
 

 
 
previous next
X