10 DE JULIOL / 22:00 – CALAFELL (Plaça de Catalunya) – PRESENTACIÓ “BOLERANY AL COR”

Select album to play

previous next
 

El grup Veles i Vents presentarà el seu nou treball discogràfic “Bolerany al Cor” al concert del 10 de juliol a Calafell

El grup d’havaneres Veles i Vents de Calafell actuarà el proper 10 de juliol a Calafell (22:00 – Plaça de Catalunya), on el grup té els seus orígens. En concret, participarà als actes programats per l’ajuntament i que uneixen la Festa Major de Sant Pere i la de la Mare de Déu del Carme. Per a Veles i Vents sempre és un goig cantar a casa seva i, enguany, amb doble motivació doncs faran la presentació del seu nou treball discogràfic: “Bolerany al Cor”.

 Foto grup-cd

“Bolerany al Cor”, en format CD, recull 12 temes que van des de la rumba a la ranxera, passant per la zamba, la marxa, la sardana i el valset; tot amanit amb un bon reguitzell d’havaneres. Veles i Vents interpreta noves havaneres i cançons introduïdes al repertori els darrers anys i basa la temàtica del romanticisme expressat en la varietat de ritmes musicals.

 El treball ha estat gravat i mesclat per Jesús Rovira als estudis “La Casamurada” i compta amb la col·laboració a la percussió de Raimon Iniesta. El disseny gràfic ha estat a càrrec d’Adrià Voltà. Aquest, és el 4rt enregistrament de Veles i Vents després dels ja coneguts: “Veles i Vents en directe” (2003), “Deu” (2009) i “El Segon Sec” (2012).

 El nom del CD fa referència al remolí marí que al nord de la Costa Daurada i al sud del Garraf s’anomena, popularment, “bolerany”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Creat per The Web Studio
Template original per Netstudio
 

 
 
previous next
X